e
Banner

Etiketler: binali yıldırım



Yıldırım, Göksun Tüneli ile denizleri birleştiriyor


Yayın: 21-11-2012
Kategori: Denizyolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım 'Türkiye'nin iki denizini bir araya getiriyoruz. Bu yol yapıldığında Karadeniz'den Anadolu'ya oradan da Ortadoğu ülkelerine ticaret artacak'' dedi.





Türkiye'nin ilk bölgesel havalimanı açılıyor


Yayın: 23-11-2012
Kategori: Havayolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 25 Kasım Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak Zafer Havalimanı'nın Kütahya il sınırı içinde olmasına karşın sadece bir kente değil bölgeye hizmet verecek.





Yıldırım Egeray'da çalışmaları bizzat denetledi!


Yayın: 24-11-2012
Kategori: Demiryolu

Egeray Projesi kapsamında devam eden İZBAN banliyö hattının Cumaovası'ndan Torbalı'ya kadar uzatılması çalışmalarını incelemek üzere Kuşçuburun mevkisini ziyaret eden Bakan Yıldırım İZBAN'ın sürekli siyaset aracı olmasına sitem etti.





Gaziantep ile Halep arasına hızl tren projesi



Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye'de 2023 yılına kadar 4 bin kilometresi hızlı tren hattı olmak üzere toplam 10 bin kilometre yeni demiryolu yapılacağını açıkladı. Yıldırım projenin gecikme nedenini de açıkladı.





Yıldırım: ‘Demiryollarının şahlanışını Türkiye izleyecek’


Yayın: 06-12-2012
Kategori: Demiryolu

Bakan Yıldırım, Demiryolları için hız kesmeden 2-3 yıl daha yatırıma devam edeceğiz. Daha sonrasında ise demiryollarının şahlanışını tüm Türkiye izleyecek'' dedi.





3. havalimanı kamulaştırma bedeli ne kadar?


Yayın: 07-12-2012
Kategori: Havayolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanı arazisindeki kamulaştırma bedelleri ile ilgili konuştu. Yıldırım "şu anda vereceğim rakam çok sağlıklı olmaz" dedi.





Raylardaki ihmalin izleri silindi!


Yayın: 15-12-2012
Kategori: Demiryolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, demiryollarında yarım asırlık ihmalin izlerini Marmaray'la, YHT ile yeni konvansiyonel hatlar yaparak ve yolları yenileyerek 10 yılda sildiklerini söyledi.





54 yeni tersane geliyor



GİSBİR Başkanı Murat Kıran 71 olan faal tersane sayısının yatırım aşamasında olan 54 tersaneyle birlikte 125’e yükseleceğini söyledi.





Binali Yıldırım: Demiryollarını ayağa kaldırıyoruz



“10 yılda öyle bir ivme, öyle bir çıkış yakaladık ki, bundan sonra kimse demiryollarını ihmal etmeye, yapılan bu yatırımları durdurmaya teşebbüs edemeyecek. 2023 yılına kadar doğudan batıya kuzeyden güneye 10 bin kilometre hızlı demiryolu, 4 bin kilometre konvansiyonel demiryolu yapacağız.”





Yıldırım: Yolları böldük, gönülleri birleştirdik


Yayın: 22-12-2012
Kategori: Karayolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Yolları böldük, gönülleri birleştirdik" dedi.